Rólunk

A Start Building csapata generálkivitelezők, építtetők, beruházók, egyszóval leginkább cégek megbízásából üvegkorlátokat és üvegfalakat épít. Megbízásaink között egyaránt megtalálhatók családi- és társasházak, lakóparkok, hotelek, közösségi intézmények is.

A Start Building Kft. több éves, széleskörű tevékenységének köszönhetően egyaránt rendelkezik saját és alvállalkozói csapatokkal mind a projekt menedzsment, mind kivitelezés terén, valamint megbízható beszállítói kapcsolatokkal.

Egy specializált területként indítottuk el tavaly a Deluxe Building üzletágat, ahol elsősorban magányszemélyek részére építünk prémium kategóriás könnyűszerkezetes építményeket.
A Deluxe Building további tevékenységeiről itt talál bővebb tájékoztatást:

MI A CÉLUNK?

Hosszú távú kapcsolatokat építünk

Hiszünk a kapcsolat fontosságában, abban, hogy mind megrendelői oldalról mind a szolgáltató részéről nagyobb biztonságot jelent egy összetett projekt kivitelezése során, ha ismeri a másik fél működésének rendszerét, ismeri annak értékrendjét, számíthat a már megismert erősségekre és közösen tehet a korábban előforduló hiányosságok és problémák kiküszöbölése érdekében. Megrendelőinkkel olyan üzleti kapcsolatot igyekszünk felépíteni, ami megfelelő környezetet biztosít a hatékony munkavégzéshez, amelyben az adott projekt részfeladatait és egészét is elégedettséggel zárhatja minden résztvevő.

Elégedettségre törekszünk

Mint mindenki más, mi is elégedettségre törekszünk. Ami talán megkülönböztet bennünket, hogy mi az ügyfelünk elégedettségét is szem előtt tartjuk, nemritkán a saját érdekeinken túlmenően is. Ennek elérése érdekében nagy figyelmet szentelünk a kivitelezéseink előkészítésének, igyekszünk előre egyeztetni a felmerülő elvárásokat, azoknak megfelelően tervezni a feladatokat és sokéves tapasztalatunkat forrásként használva megpróbálunk felkészülni az előre nem látható kihívásokra is.

Rugalmasságra és kreatív megoldásokra törekszünk

Tapasztalataink alapján még a leggondosabban megtervezett és a legalaposabban kivitelezett építkezéseken is okozhatnak meglepetést a helyszíni adottságok vagy az emberi tényező. Ezekben az esetekben két alapvető eszközért nyúlunk a szerszámosládánkba, nevezetesen a rugalmasságért és a kreativitásért. Igyekszünk a lehető legnagyobb rugalmassággal kezelni az olyan helyzeteket, amikor kénytelenek vagyunk eltérni a korábbi tervektől, legyen az időbeli ütemezés vagy műszaki megoldás.
Ilyen helyzetekben egy, akár több, minden érintett számára elfogadható megoldással állunk elő – aminek a megszületéséhez gyakran nyúlunk dobozon kívüli gondolatok után.

Felelős munkavállalókat nevelünk

Munkatársainkat bevonjuk a közvetlen feladataikon túlmutató dolgokba is, azzal a szándékkal, hogy megismertessük velük azokat a körülményeket, amik a munkájukat befolyásolják. Célunk az, hogy az egyes, őket közvetlenül érintő döntések hátterét is megismerjék, így „robot” munkás helyett olyan munkavállalókká váljanak, akiknek a nézőpontjai, szemléletei fontossággal bírnak egy-egy vezetői döntés meghozásában, és akiken keresztül a cég értékrendje eredeti formájában jut el megrendelőinkhez és partnereinkhez.

Összehangolódásra törekszünk

Az összhangot kulcsfontosságúnak tartjuk az eredményes működéshez. Számunkra azt jelenti, hogy az egyes résztvevők szándéka azonos cél elérésére irányul, azok egymást támogatják. Ha ez így van, akkor elképesztő mértékben képesek lecsökkenni a felesleges mozdulatok, az energiát rabló gondolatok, kérdések és vélemények, és sokkal rövidebb idő elég lehet egy munka elvégzésére ugyanolyan vagy jobb minőségben. Természetesen tudjuk, hogy a szándékaink korántsem mutatnak mindig azonos irányba, és az egyéni érdekek gyakran képesek gátolni a közös célok megvalósítását. Mégis hiszünk abban – és erre sarkaljuk munkatársainkat, partnereinket is – hogy ha beszélünk arról, hogy ki mit szeretne elérni, megcsinálni, kinek van szüksége időre, energiára vagy segítségre, akkor ezek az egyéni szándékok összehangolhatók lesznek egy közös jó érdekében úgy, hogy senkinek nem kell veszteséget szenvednie.

www.uveg-korlat.com

Start-Building