Alumínium oszlopos korlát üvegbetéttel, sínes rögzítéssel. Slágertermék a modern tervezők és álmodók körében.Szerelése egyszerű és gyors, bármilyen alakú teraszhoz, erkélyhez tervezhető. A rendszer 25x50mm-es oszlopokból, 80x30mm-es alumínium kapaszkodó profilból és egy alsó, üvegtartó sínből áll. Az alumínium oszlopokat beragasztott rozsdamentes acél tüskék rögzítik a talajhoz. A rendszer 4.4 VSG (ragasztott biztonsági) üvegezéssel készül, az üveget az alsó sín és a kapaszkodó profil rögzítik. Szerelése egyszerű és gyors, bármilyen alakú teraszhoz, erkélyhez tervezhető. A rendszer 25x50mm-es oszlopokból, 80x30mm-es alumínium kapaszkodó profilból és egy alsó, üvegtartó sínből áll. Az alumínium oszlopokat beragasztott rozsdamentes acél tüskék rögzítik a talajhoz. A rendszer 4.4 VSG (ragasztott biztonsági) üvegezéssel készül, az üveget az alsó sín és a kapaszkodó profil rögzítik.

Alumínium oszlopos korlát üvegbetéttel, sínes rögzítéssel. Slágertermék a modern tervezők és álmodók körében.Szerelése egyszerű és gyors, bármilyen alakú teraszhoz, erkélyhez tervezhető. A rendszer 25x50mm-es oszlopokból, 80x30mm-es alumínium kapaszkodó profilból és egy alsó, üvegtartó sínből áll. Az alumínium oszlopokat beragasztott rozsdamentes acél tüskék rögzítik a talajhoz. A rendszer 4.4 VSG (ragasztott biztonsági) üvegezéssel készül, az üveget az alsó sín és a kapaszkodó profil rögzítik. Szerelése egyszerű és gyors, bármilyen alakú teraszhoz, erkélyhez tervezhető.

Legfrissebb bejegyzéseink

Alumínium oszlopos korlát üvegbetéttel, sínes rögzítéssel. Slágertermék

Alumínium oszlopos korlát üvegbetéttel, sínes rögzítéssel. Slágertermék a modern tervezők és álmodók körében.Szerelése egyszerű és